keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Sori

Jep, ei tähän oikein muuta voi sanoa, kuin sori. Viimesetä postauksesta on siis kulunut jo kaksi kuukautta. Niin ja minkäänmoista hyvää selitystä tällä keijulla ei ole tarjota. Okei onhan tässä ollut kokeita ja kaikkea. Mutta mä päätin jo monesti kirjottaa tänne ja sitte siinä samassa sattuuki huomaamaan, et pitää lukea yh:n kokeeseen tai jotain muuta vastaavaa. Mutta näin täällä ollaan taas kertomassa mielipiteitä.

Uudet animet alkoivat taas. Anime faneilta se ei kyllä voi jäädä huomaamatta, mutta ajattelin kuitenkin ilmottaa. Minun mielestä siellä ei tällä hetkellä kuitenkaan ole kauheasti mitään mielenkiintosia. Nyt alkoi juuuri uusina sarjoina tosi paljon ihan vaan kuoluromantiikkaa, joka ei ole ihan minun juttu. Okei, nyt alkoi kyllä myös tosi hyviä sarjoja. Ekaks esim Madan no Ou to Vanadis: mahtava, jännittävä, mielenkiitonen, ihanasti piirretty eikä yhtään ärsyttävä,vaikka onkin aika ecchi, tokaks Donten na Warau: samurai hömppää, siisti päähahmo, söpö pikkuveli, tyylikäs ninja ja muutenki mahtavasti piirretty sarja hyvällä idealla ja kolmanneksi se odotettu Nanatsu no Taizai eli The Seven Deadly Sins. Elikkä näillä mennään nyt pääasiassa. Suosittelen katsomaan noita kaikkia ainakin pari jaksoa ja jos ei miellytä niin sitten voi jättää, mut muuten kaikkien on niin pakko nähdä noi animet. Eritoten Nanatsu no Taizai sillä se vaan on niin huvittava. Päähenkilö on Meliodas, pikkupojan näkönen, ties kuinka vanha pervo baarin omistaja ja vastanäyttelijätärhän on Elizabeth, prinsessa, joka lähti etsimään apua synneiltä. Syntien johtajanahan Meliodas lupautuu auttamaan Elizabethiä löytämään muut synnit ja sen jälkeen auttamaan tätä. Tarina on mahtava, mutta muutamat jutut kuten päähenkilön löhikäärme, merkki tatuoinnit, nais päähahmon korkea asema ja jokapaikan hajottaminen ovat selvästi saaneet inspiraationsa Fairy Tailista, mikä saattaa taas olla yksi syy miksi pidän tuosta sarjasta.

Muuten ole katsellut kaikkia randomeit animeja ja niin edelleen, mutta yksi mitä oon katsonut taas niinkuin vähän pitempään on One Piece. Olen vielä aika alussa, mutta One Piece etenee tosi nopeasti, joten pitää vain jaksaa katsoa eteenpäin. Ja niin edelleen. Eipä minulla tässä paljon kummoisempi asioita ole teille jakaa, joten loppuun voisin laittaa muutaman kuvan ja openingin tunnelmaa parantamaan. Joten se ois, Adios ystäväiseni kirjottelen toivottavasti taas vähän useammin.



Suloinen Meliodas synnin merkki käsivarressaan.

Possunsa kanssa baarissa.



Ja tässä vielä opening.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti